Oplossingen

Op deze pagina vind je een aantal projecten die door ons ontwikkeld zijn.

Op zoek naar iets anders? Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden!

infographic-2-cw
sanitary-scene

SOFIA VR schoonmaak training

Met de SOFIA VR-schoonmaaktraining kunnen nieuwe werknemers direct beginnen met trainen. Zelfstandig, in hun eigen taal, bij u op kantoor of in een veilige omgeving. Op een innovatieve moderne en vooral leuke manier.

First Day training

Onze ‘First Day’ training is een extra module van onze schoonmaak training. Met deze module train je in ca. 30 minuten alle belangrijkste kennis om te kunnen schoonmaken. Ideaal voor vakantiekrachten of wanneer er nog geen tijd is voor de volledige opleiding.

firstday
hospital

Disposable cleaning

De module Disposable Cleaning leert de cursist om te gaan met een andere schoonmaakmethode. Daarnaast leert de cursist ook de voordelen van het gebruik van deze methode. Deze module is in samenwerking gebouwd met Carel Lurvink.

Recreatie woning schoonmaak

Een aantal modules voor het schoonmaken van recreatie bungalows zijn op dit moment in ontwikkeling. Deze zullen medio 2024 gereed zijn.

bungalow
airplane

Vliegtuig schoonmaak

Wij zijn op dit moment ook bezig met de ontwikkeling voor een vliegtuig schoonmaak module. Deze module is er nu alleen nog in demo-vorm, maar zal binnenkort doorontwikkeld worden tot een volledige module.

Hotel schoonmaak

Ook zijn wij bezig met een module hotel schoonmaak. Deze is inmiddels in ontwikkeling en wordt medio 2024 verwacht.

hotels

Andere vragen?

Klinkt dit interessant, maar heeft u nog andere vragen? Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een training die wij nog niet bieden of bent u op zoek naar deskundig advies? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we iets voor u betekenen en samen een nieuwe training opzetten.

infographic-3-cw