VIRTUAL PRE-BOARDING

Schoonmaak werk is vaak hectisch met veel ongeplande activiteiten. Dit wordt nog versterkt door het hoge verloop van personeel. Daardoor moeten vaak op het laatste moment mensen worden ingezet op een locatie die daar niet bekend zijn. Vaak is er dan op dat moment geen tijd beschikbaar vanuit een objectleider of regiomanager om de mensen goed te instrueren.

Onze pre-boarding solutions bieden hier uitkomst! Op basis van 360° media en gamificatie leveren we online, beschikbaar op PC, laptop, tablet en mobiele telefoon een pre-boarding tour.
Uw mensen kunnen online een plattegrond van de locatie of park vinden, de locatie van de ingang, centraal magazijn, schoonmaak-kasten, huisjes of hotelkamers en worden met een tour door deze virtuele wereld (zoals u deze kent van Funda of Google Streetview) heen geleid.

tour3
360_2

In de tour kunnen op uw specifieke wens routes, takenlijsten en aandachtspunten bij de schoonmaak worden opgenomen, met gedetailleerde foto’s, video’s, symbolen en pictogrammen. Dit wordt ondersteunt met geschreven en gesproken tekst in een taal naar keuze!
Hierdoor kunnen uw mensen snel bekend raken met de locatie en met meer vertrouwen direct aan de slag op een door U aangegeven standaard werkwijze om de schoonmaak consistentie te bewaken.

pre-boarding

Meer informatie?

Pre-boarding tours worden altijd op maat gemaakt op basis van uw eisen. Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u contact met ons opnemen om samen de mogelijkheden te bespreken.